Close
RSS

Blog posts of '2014' 'September'

Festivalul de Film Românesc de la Londra, ediţia a 11-a- Sunday, September 28, 2014

ÎNCEPUT  DE  CAPITOL

13 – 16 noiembrie 2014, Curzon Soho (99 Shaftesbury Avenue, Londra, W1D 5DY)
www.rofilmfest.com
Festivalul de Film Românesc de la Londra (FFR) prezintă în fiecare an, la un cinematograf londonez de top, o selecție a celor mai incitante filme românești. Programul evenimentelor va fi anunţat la mijlocul lunii octombrie.

Festivalul de Film Românesc este unul dintre evenimentele culturale majore ale comunității româneşti din Marea Britanie. În ultimii zece ani festivalul s-a desfășurat exclusiv la Londra. Acum, la cea de-a 11-a ediție, dorim să organizăm câteva proiecții și în afara Londrei, mai precis la Edinburgh, Liverpool și Brighton. Pentru a realiza aceste proiecții suplimentare avem nevoie de ajutorul dumneavoastră în campania de strângere de fonduri. Cei care aveți posibilitatea să faceți o mică donație, orice sumă începând cu £1, ne puteți contacta aici http://igg.me/at/romanianfilmfestival până la data de 23 octombrie. Vă mulțumim foarte mult!

Festivalul a fost întotdeauna un mijloc important de a transmite un mesaj pozitiv despre România. Considerat un prilej de celebrare a culturii române, FFR este o iniţiativă non-profit, sprijintă din punct de vedere financiar de granturi şi sponsorizări primite de la prieteni şi susţinători. FFR este organizat de Profusion International Creative Consultancy, în parteneriat cu Centrul Naţional al Cinematografiei din România şi Cinematografele Curzon din Londra.
Rezervaţi-vă în agenda zilele de festival pentru sărbătoarea filmului românesc! Accesaţi pagina de Facebook a festivalului http://Facebook.com/RoFilmFest pentru ştiri de ultimă oră, concursuri şi premii, şansa de a întâlni actorii şi regizorii invitaţi şi multe altele!
Tags :  festivalfilm